Do góry

OFERTA CATERINGOWA - z nami najsmaczniej...

Niebanalne i wyjatkowe rozwiązania kulinarne dopasowane do Twoich potrzeb.

Z nami najsmaczniej.


NOWOŚĆ!

DESKA SMAKÓW Z GOŚCIŃCA

Bezmięsne to i owo dla dwojga - 350 g/45 zł

smalec z fasoli

hummus z cieciorki z olejem sezamowym

domowe pikle

oliwki marynowane

chrupkie sałaty

karczochy marynowane

tortilla grillowana

wędzone sery z ziołami domowej roboty

cienko krojone pieczone ziemniaczki

pieczywo ciemne i jasne


Mięsne to i owo, jak na Gościniec przystało, wszystko naszej produkcji 350 g/40 zł

schab wieprzowy wędzony

boczek lekko podpiekany

polędwiczka wieprzowa wędzona w zimnym dymie

pasztet z wielu mięs przygotowany

domowe pikle

mus chrzanowy

pieczywo ciemne i jasne


Deska mix 400 g/55 zł

wędliny własnego wyrobu

smalec ze skwarkami i świeżym majerankiem

domowe pikle

grissini z szynką szwarcwaldzką

nachosy domowej roboty

salsa pomidorowa z dodatkiem ostrej pasty

pomidorki koktajlowe



Zupy (porcja)

Rosół z makaronem, marchewką i zieloną natką pietruszki 300 ml/6 zł

Żur z białą kiełbasą i wiejskim jajem 300 ml/8 zł

Zupa tajska z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowym 300 ml/9 zł

Zupa rybna z chrupkimi warzywami i świeżą zieleniną 300 ml/9 zł

Krem z pieczonych pomidorów z pesto bazyliowym i prażonym migdałem 300 ml/8 zł – danie wegetariańskie

Barszcz czerwony z uszkami mięsnymi 300 ml/8 zł


Dania ciepłe (porcja)

Cielęcina duszona w warzywach i maśle w sosie własnym 100 g/18 zł

Strogonow wołowy z pieczarkami, ogórkiem kiszonym i marynowaną papryką 300 ml/11 zł

Zrazy wołowe faszerowane tradycyjnym farszem z sosem z duszenia 150 g/2 szt./9 zł

Bitki wołowe z duszoną cebulką i pieczarkami 300 ml/11zł

Kotlet z piesi kurczaka panierowany w panko 120 g/7 zł

Udko pieczone z kurczaka 100 g/7 zł

De volaille faszerowany masełkiem, panierowany w bułce tartej 130 g/7 zł

Karkówka pieczona przyprawiona świeżymi ziołami 100 g/7 zł

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym 180 g/17 zł

Tradycyjny kotlet schabowy panierowany w bułce tartej 120 g/7 zł

Łosoś norweski w sosie koperkowym 200 g/17 zł

Dorsz w chrupkiej tempurze 200 g/16 zł

Halibut pieczony w niskiej temperaturze w sosie z rzecznych raków 180 g/16 zł


Dania wegetariańskie

Risotto z warzywami z dodatkiem mleka kokosowego 100 g/7 zł

Krokiety faszerowane farszem warzywnym 120 g/7 zł

Leczo warzywne doprawiane świeżymi ziołami 100 g/8 zł


Dania mączne

Pierogi ruskie z prażoną cebulą 1szt./1,3 zł

Pierogi mięsne z okrasą 1szt./1,5 zł

Pierogi z kapustą i grzybami z prażoną cebulą 1szt./1,5 zł


Zimne zakąski finger food lub na półmiskach

Tatar ze śledzia z ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulką 80 g/7 zł

Łosoś w galarecie 80 g/12 zł

Łosoś marynowany w soli i cukrze trzcinowym 80 g/17 zł

Kawałki pstrąga wędzonego 80 g/12 zł

Krewetki smażone na maśle podane z ryżem i kukurydzą 100 g/8 zł

Tatar z polędwicy wołowej z klasycznymi dodatkami 80 g/11 zł

Rostbef pieczony w niskiej temperaturze, marynowany w czerwonym winie i goździkach 80 g/10 zł

Rolada z ptactwa z bakaliami 80 g/12 zł

Schab pieczony w niskiej temperaturze z musem chrzanowym 80 g/8 zł

Półgęsek wędzony podany z gruszką marynowaną 80 g/16 zł

Chrupiąca rucola zawinięta w szynkę szwarcwaldzką 40 g/6 zł

Pierś z kurczaka wędzona w dymie olchowym z sosem żurawinowym 80 g/8 zł

Mini tartaletki z różnymi musami 70 g/6 zł

Roladki ze świeżego ogórka nadziewane serem feta i pomidorkami suszonymi 50 g/4 zł

Quiche zapiekane ze szpinakiem i serem pleśniowym 80 g/7 zł

Sałatka rzymska z grillowanym kurczakiem, suszonymi pomidorami i chrupiącą grzanką 80 g/7 zł

Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami, słonym serem i świeżo startym estragonem 80 g/6 zł

Caprese z pomidorkami koktajlowymi i mini mozzarellą 60 g/4 zł


Na specjalne życzenie z dwu tygodniowym wyprzedzeniem jesteśmy w stanie przygotować dla Państwa wędzone lub pieczone indyki, kurczaki, całe udźce wieprzowe, domowej roboty wędliny i różnego rodzaju kiełbasy, jesiotry w całości lub inne gatunki ryb.


SUSHI

Uwaga: obowiązuje konieczność zamówienia z min. 1 dniowym wyprzedzeniem oprócz piątku i soboty!


Zestaw 1

24 sztuki, cena 75 zł

Nigiri 6 szt.

(łosoś świeży)

Hosomaki 6 szt.

(ryba maślana, tuńczyk, ogórek)

Futomaki 6 szt.

(ogórek, daikon, feta, por)

 Futomaki 6 szt.

(łosoś, ogórek, marchewka)


Zestaw 2

48 sztuk, cena 135 zł

Nigiri sushi 12 szt.

(łosoś świeży)

Futomaki 12 szt

(cukinia, łosoś pieczony, feta)

Futomaki 12 szt

(pasta tuńczykowa, tofu, por, ogórek)

Uromaki 12 szt

(ryba maślana, cukinia, marchewka)


Zestaw 3

96 sztuk, cena 240 zł

Nigiri sushi 24 szt.

(łosoś świeży, krewetka)

Hosomaki 24 szt.

(avocado, surimi)

Futomaki 24 szt.

(łosoś świeży, ogórek, daikon, por)

Uromaki  24 szt.

(krewetka tempura, ogórek, feta)



zamówienia

sushi: 730 377 270 (recepcja hotelu 24h/7)

catering: 793 831 956, konferencje@hotelnadwisla.pl



Catering dowozimy od poniedziałku do soboty do godziny 17:00 - koszt 2 zł/km, po godz. 17:00 koszt dostawy uzgadniany jest indywidualnie.

Bezpłatna dostawa przy zamówieniu powyżej 500 zł.


Dania dowozimy na zastawie jednorazowej .

Na specjalne życzenie catering może zostać przygotowany na zastawie porcelanowej. Pobieramy wówczas kaucję w wysokości 20% wartości zamówienia.

ZAPRASZAMY!

Bądź na bieżąco