Do góry

OFERTA CATERINGOWA - z nami najsmaczniej...

Niebanalne i wyjatkowe rozwiązania kulinarne dopasowane do Twoich potrzeb.


Zamówienia na catering przyjmujemy z min. 3 dniowym wyprzedzeniem. W przypadku krótszego czasu realizacji proszę o kontakt z działem sprzedaży.


NOWOŚĆ!

DESKA SMAKÓW Z GOŚCIŃCA

Bezmięsne to i owo dla dwojga - 450 g/50 zł

smalec z fasoli

hummus z cieciorki z olejem sezamowym

domowe pikle

oliwki marynowane

chrupkie sałaty

karczochy marynowane

tortilla grillowana

wędzone sery z ziołami domowej roboty

cienko krojone pieczone ziemniaczki

pieczywo ciemne i jasne


Mięsne to i owo, jak na Gościniec przystało, wszystko naszej produkcji 450 g/55 zł

schab wieprzowy wędzony

boczek lekko podpiekany

polędwiczka wieprzowa wędzona w zimnym dymie

pasztet z wielu mięs przygotowany

domowe pikle

mus chrzanowy

pieczywo ciemne i jasne


Deska mix 900 g/95 zł

wędliny własnego wyrobu

smalec ze skwarkami i świeżym majerankiem

domowe pikle

grissini z szynką szwarcwaldzką

nachosy domowej roboty

salsa pomidorowa z dodatkiem ostrej pasty

pomidorki koktajlowe

ogórki zielone

karczochy marynowane

serki włoskie wędzone

pieczone warzywa z ziołami

pieczywo ciemne i jasne

 



Zupy (porcja)

Rosół z makaronem, marchewką i zieloną natką pietruszki 300 ml

Żur z białą kiełbasą i wiejskim jajem 300 ml

Zupa tajska z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowym 300 ml

Zupa rybna z chrupkimi warzywami i świeżą zieleniną 300 ml

Krem z pieczonych pomidorów z pesto bazyliowym i prażonym migdałem 300 ml – danie wegetariańskie

Barszcz czerwony z uszkami mięsnymi 300 ml


Dania ciepłe (porcja)

Cielęcina duszona w warzywach i maśle w sosie własnym 100 g

Strogonow wołowy z pieczarkami, ogórkiem kiszonym i marynowaną papryką 300 ml

Zrazy wołowe faszerowane tradycyjnym farszem z sosem z duszenia 150 g/2 szt.

Bitki wołowe z duszoną cebulką i pieczarkami 300 ml

Kotlet z piesi kurczaka panierowany w panko 120 g

Udko pieczone z kurczaka 100 g

De volaille faszerowany masełkiem, panierowany w bułce tartej 130 g

Karkówka pieczona przyprawiona świeżymi ziołami 100 g

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym 180 g

Tradycyjny kotlet schabowy panierowany w bułce tartej 120 g

Łosoś norweski w sosie koperkowym 200 g

Dorsz w chrupkiej tempurze 200 g

Halibut pieczony w niskiej temperaturze w sosie z rzecznych raków 180 g


Dania wegetariańskie

Risotto z warzywami z dodatkiem mleka kokosowego 100 g

Krokiety faszerowane farszem warzywnym 120 g

Leczo warzywne doprawiane świeżymi ziołami 100 g


Dania mączne

Pierogi ruskie z prażoną cebulą 1szt.

Pierogi mięsne z okrasą 1szt.

Pierogi z kapustą i grzybami z prażoną cebulą 1szt.


Zimne zakąski finger food lub na półmiskach

(min. ilość zamówienia 10 sztuk, w przypadku chęci zamówienia mniejszej ilości proszę kontaktować się z działem sprzedaży)

Tatar ze śledzia z ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulką 80 g

Łosoś w galarecie 80 g

Łosoś marynowany w soli i cukrze trzcinowym 80 g

Kawałki pstrąga wędzonego 80 g

Krewetki smażone na maśle podane z ryżem i kukurydzą 100 g

Tatar z polędwicy wołowej z klasycznymi dodatkami 80 g

Rolada z ptactwa z bakaliami 80 g

Schab pieczony w niskiej temperaturze z musem chrzanowym 80 g

Półgęsek wędzony podany z gruszką marynowaną 80 g

Chrupiąca rucola zawinięta w szynkę szwarcwaldzką 40 g

Pierś z kurczaka wędzona w dymie olchowym z sosem żurawinowym 80 g

Mini tartaletki z różnymi musami 70 g

Roladki ze świeżego ogórka nadziewane serem feta i pomidorkami suszonymi 50 g

Quiche zapiekane ze szpinakiem i serem pleśniowym 80 g

Sałatka rzymska z grillowanym kurczakiem, suszonymi pomidorami i chrupiącą grzanką 80 g

Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami, słonym serem i świeżo startym estragonem 80 g

Caprese z pomidorkami koktajlowymi i mini mozzarellą 60 g


Na specjalne życzenie z dwu tygodniowym wyprzedzeniem jesteśmy w stanie przygotować dla Państwa wędzone lub pieczone indyki, kurczaki, całe udźce wieprzowe, domowej roboty wędliny i różnego rodzaju kiełbasy, jesiotry w całości lub inne gatunki ryb.

 

zamówienia

 

catering: 793 831 956, konferencje@hotelnadwisla.pl



Catering dowozimy od poniedziałku do soboty do godziny 17:00 - koszt dostawy uzgadniany jest indywidualnie.

 

Dania dowozimy na zastawie jednorazowej .

Na specjalne życzenie catering może zostać przygotowany na zastawie porcelanowej. Pobieramy wówczas kaucję w wysokości 20% wartości zamówienia.

ZAPRASZAMY!

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco