Do góry

OFERTA CATERINGOWA - z nami najsmaczniej...

Niebanalne i wyjatkowe rozwiązania kulinarne dopasowane do Twoich potrzeb.

Zamówienia na catering przyjmujemy z min. 3 dniowym wyprzedzeniem. W przypadku krótszego czasu realizacji proszę o kontakt z działem sprzedaży.

NOWOŚĆ!
DESKA SMAKÓW Z GOŚCIŃCA

Bezmięsne to i owo dla dwojga - 600g 
smalec z fasoli
hummus z cieciorki z olejem sezamowym
domowe pikle
oliwki marynowane
chrupkie sałaty
karczochy marynowane
tortilla grillowana
wędzone sery z ziołami domowej roboty
cienko krojone pieczone ziemniaczki
pieczywo ciemne i jasne

Mięsne to i owo, jak na Gościniec przystało, wszystko naszej produkcji 650g
schab wieprzowy wędzony
boczek lekko podpiekany
polędwiczka wieprzowa wędzona w zimnym dymie
pasztet z wielu mięs przygotowany
domowe pikle
mus chrzanowy
pieczywo ciemne i jasne

Deska mix 1100g
wędliny własnego wyrobu
smalec ze skwarkami i świeżym majerankiem
domowe pikle
grissini z szynką szwarcwaldzką
nachosy domowej roboty
salsa pomidorowa z dodatkiem ostrej pasty
pomidorki koktajlowe
ogórki zielone
karczochy marynowane
serki włoskie wędzone
pieczone warzywa z ziołami
pieczywo ciemne i jasne

Mininalna ilość zamawiana w ofercie cateringoweg 10 sztuk każdej pozycji


Zupy (porcja)
Rosół z makaronem, marchewką i zieloną natką pietruszki 300 ml
Żur z białą kiełbasą i wiejskim jajem 300 ml
Zupa tajska z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowym 300 ml
Krem z pieczonych pomidorów z pesto bazyliowym i prażonym migdałem 300 ml – danie wegetariańskie
Krem z warzyw 300 ml

Dania ciepłe (porcja)
Cielęcina duszona w warzywach i maśle w sosie własnym 100 g
Strogonow wołowy z pieczarkami, ogórkiem kiszonym i marynowaną papryką 300 ml
Zraz wołowy faszerowany tradycyjnym farszem z sosem z duszenia 80g
Kotlet z piesi kurczaka panierowany w panko 120 g
Udko pieczone z kurczaka 100 g
De volaille faszerowany masełkiem, panierowany w bułce tartej 130 g
Karkówka pieczona przyprawiona świeżymi ziołami 100 g
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym 180 g
Tradycyjny kotlet schabowy panierowany w bułce tartej 120 g
Łosoś norweski w sosie koperkowym 200 g
Dorsz w chrupkiej tempurze 200 g
Halibut pieczony w niskiej temperaturze w sosie z rzecznych raków 180 g



Dania mączne
Pierogi ruskie z prażoną cebulą 1szt.
Pierogi mięsne z okrasą 1szt.
Pierogi z kapustą i grzybami z prażoną cebulą 1szt.


Zimne zakąski finger food lub na półmiskach
(min. ilość zamówienia 10 sztuk, w przypadku chęci zamówienia mniejszej ilości proszę kontaktować się z działem sprzedaży)

Tortilla z kurczakiem, warzywami i sosem majonezowym 110g

Mini burgery z wołowiną, sałatą, pomidorem i sosem 18zł

Sałatka z kurczakiem, ryżem, ananasem i kukurydzą 100g

Sałatka tradycyjna jarzynowa 100g

Pasztet podany z sosem żurawinowym 100g

Galaretka drobiowa „zimne nóżki” 100g

Nuggetsy z kurczaka z sosem czosnkowym 100g


Tatar ze śledzia z ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulką 80 g


Łosoś w galarecie 80 g


Łosoś marynowany w soli i cukrze trzcinowym 80 g


Kawałki pstrąga wędzonego 80 g


Krewetki smażone na maśle podane z ryżem i kukurydzą 100 g


Tatar z polędwicy wołowej z klasycznymi dodatkami 80 g


Rolada z ptactwa z bakaliami 80 g


Schab pieczony w niskiej temperaturze z musem chrzanowym 80 g


Półgęsek wędzony podany z gruszką marynowaną 80 g


Chrupiąca rucola zawinięta w szynkę szwarcwaldzką 40 g


Pierś z kurczaka wędzona w dymie olchowym z sosem żurawinowym 80 g


Mini tartaletki z różnymi musami 70 g


Roladki ze świeżego ogórka nadziewane serem feta i pomidorkami suszonymi 50 g


Quiche zapiekane ze szpinakiem i serem pleśniowym 80 g


Sałatka rzymska z grillowanym kurczakiem, suszonymi pomidorami i chrupiącą grzanką 80 g


Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami, słonym serem i świeżo startym estragonem 80 g


Caprese z pomidorkami koktajlowymi i mini mozzarellą 60 g

Zamówienia

Na specjalne życzenie z dwu tygodniowym wyprzedzeniem jesteśmy w stanie przygotować dla Państwa wędzone lub pieczone indyki, kurczaki, całe udźce wieprzowe, domowej roboty wędliny i różnego rodzaju kiełbasy, jesiotry w całości lub inne gatunki ryb.

Catering: 793 831 956, konferencje@hotelnadwisla.pl

Catering dowozimy od poniedziałku do soboty do godziny 17:00 - koszt dostawy uzgadniany jest indywidualnie.

Dania dowozimy na zastawie jednorazowej.

Na specjalne życzenie catering może zostać przygotowany na zastawie porcelanowej. Pobieramy wówczas kaucję w wysokości 20% wartości zamówienia.

Formularz Kontaktowy

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Przed rozpoczęciem korzystania z Naszej strony prosimy Państwa o dokonanie wyboru czy strona może korzystać z plików cookie lub innych technologii, takich jak sygnały nawigacyjne w sieci web, znaczniki pikseli i obiekty Flash („Pliki cookie”).

Są wymagane, aby umożliwić korzystanie z podstawowych funkcji witryny, takich jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub zapamiętywanie, na jakim etapie rezerwacji jest użytkownik. Bez tych plików korzystanie z Naszej strony nie będzie możliwe.

Umożliwiają analizę korzystania z witryny przez użytkownika w celu oceny i poprawy jej wydajności dzięki zrozumieniu, jak korzystają z niej użytkownicy a także mają na celu dopasowanie i zapamiętanie preferencji użytkownika. Mogą one być również wykorzystywane do zapewnienia lepszej obsługi klienta na tej stronie. Na przykład: do zapamiętywania danych do logowania, zapisywania informacji o tym, co znajduje się w koszyku lub dostarczania informacji o sposobach korzystania z naszej strony, do zapisywania informacji o wybranym języku, regionie, rozmiarze czcionki, wyglądzie strony internetowej.

Te pliki cookie są wykorzystywane do wyświetlania reklam, które są bardziej dopasowane do użytkownika. Możemy dzielić się tymi informacjami z reklamodawcami lub wykorzystywać je w celu lepszego zrozumienia zainteresowań użytkownika. Reklamowe pliki cookie mogą być na przykład wykorzystywane do udostępniania danych reklamodawcom, tak aby reklamy, które widzi użytkownik były do niego bardziej dopasowane, aby mógł on udostępniać niektóre strony na portalach społecznościowych lub zamieszczać komentarze na naszej stronie.

Szczegółowa informacja na temat korzystania z plików cookie i związanych z nimi technologii znajduje się pod poniższym linkiem Polityce prywatności.