Menu III
Powitanie przez Rodziców lub Gospodarzy chlebem i solą
Lampka wina musującego
Przystawka w stole
Pastrami wołowe pieczone podane na toście francuskim z pianką chrzanowo-musztardową
Zupa serwowana
Rosół wołowy podany z warzywami i makaronem w asyście mięsa ze szpondra wołowego, oliwy i zielonej pietruszki
Dania główne na półmiskach
Cielęcina duszona ze smażonymi borowikami
Pieczony łosoś norweski w sosie rakowym
Kaczka w ziołach korzennych z cytrusami z sosem z wiśni i soku z czarnej porzeczki
Zrazy wołowe z ogórkiem, boczkiem i cebulką podane z sosem z chleba razowego i czerwonego wina
Devolaille z masłem pietruszkowym
Menu III
Dodatki do dań głównych
Ziemniaki z pary ze świeżym masłem i koprem ogrodowym
Kasza pęczak z pieczarkami i boczkiem
Kopytka domowe z masłem
Buraczki zasmażane
Ziemniaki opiekane
Surówki sezonowe
Deser serwowany
Tiramusi pistacjowe z biszkoptami moczonymi w likierze Baileys
Menu III
Zimna płyta na półmiskach
Tatar z polskiej wołowiny z dodatkami
Halibut pieczony z sosem z kolorowej papryki, czerwonej cebuli w akompaniamencie jaj
Krewetki z ryżem i kukurydzą podawane w szotach
Rolada z kaczki berberyjskiej z sosem żurawinowym, pomarańczami i bakaliami
Rolada szpinakowa z łososiem i ziołowym serkiem
Chrupiąca rukola zawinięta w szynkę szwarcwaldzką
Schab z musem chrzanowym, świeżym szczypiorkiem i brzoskwiniami pod auszpikową glazurą
Ravioli z buraka marynowanego z serkiem ziołowym z dodatkiem pistacji
Indyk faszerowany śliwką , glazurowany malagą
Deska z pasztetem z wyborem sosów, marynat z ziołami i winną gruszką
Sałatka z kolorowych warzyw, marynowanego tuńczyka, oraz sosem winegret
Rukola z pomidorkami koktajlowymi, mozzarellą i wyśmienitym sosem z octu balsamicznego
Tatar z arbuza marynowanego z musem z awokado i popcornem z sorgo
Wybór chlebów, bułek oraz sosów
Dania gorące serwowane w nocy
Barszcz czerwony, pachnący jabłkiem i czosnkiem z pasztecikiem