Do góry

Menu III

Menu III

Powitanie przez Rodziców lub Gospodarzy chlebem i solą

Lampka wina musującego

Przystawka w stole

Wykwintna terrina z dzika, serwowana z bukietem selekcjonowanych sałat i warzyw, sosem żurawinowym i filetami z pomarańczy oraz redukcją balsamiczną  

Zupa serwowana

Rosół wołowy podany z warzywami i makaronem w asyście mięsa ze szpondra wołowego, oliwy i szpondra wołowego

Dania główne na półmiskach

Cielęcina duszona ze smażonymi borowikami

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym lub tradycyjne kotlety schabowe

Ragout z dziczyzny lub zarzuella z owoców morza z cytryną, warzywami, kiełkami oraz papryką

Pieczony łosoś norweski w sosie rakowym

Kaczka w ziołach korzennych z cytrusami z sosem z wiśni i soku z czarnej porzeczki

Zrazy wołowe z ogórkiem, boczkiem i cebulką podane z sosem z chleba razowego i czerwonego wina

Devolaille z masłem pietruszkowym

Menu III

Dodatki do dań głównych

Ziemniaki z pary ze świeżym masłem i koprem ogrodowym

Kasza pęczak z bekonem i pieczarkami

Kopytka domowe z masłem

Buraczki zasmażane

Puree z ziemniaków i masłem

Surówki sezonowe

Zestaw warzyw z pary z masłem ziołowym i palonymi migdałami

Deser serwowany

Torcik z palonej białej czekolady z orzechową chrupiącą praliną

Menu III

Zimna płyta na półmiskach

Tatar z polskiej wołowiny z dodatkami i żółtkiem na życzenie

Halibut pieczony z sosem z kolorowej papryki, czerwonej cebuli w akompaniamencie jaj

Krewetki z ryżem i kukurydzą podawane w szotach

Rolada z kaczki berberyjskiej z sosem żurawinowym, pomarańczami i bakaliami

Półgęsek wędzony podawany ze śliwką wędzoną i świeżą roszponką

Chrupiąca rukola zawinięta w szynkę szwarcwaldzką

Schab z musem chrzanowym, świeżym szczypiorkiem i brzoskwiniami pod auszpikową glazurą

Szynka w naszym piecu pieczona zawijana z kolorową papryką i korniszonem oraz sosem tatarskim

Śledzik marynowany z czerwoną cebulką, listkiem laurowym z szarą renetą oraz olejem rzepakowym

Pierś z kurczaka z redukcją balsamiczną na miękko gotowana w wywarze z warzyw korzennych

Deska z pasztetem z wyborem sosów, marynat z ziołami i winną gruszką

Sałatka z kolorowych warzyw, marynowanego tuńczyka, oraz sosem winegret

Rukola z pomidorkami koktajlowymi, mozzarellą i wyśmienitym sosem z octu balsamicznego

Mieszane świeże sałaty z warzywami sezonowymi, oliwą, grzankami i bekonem

Wybór chlebów, bułek oraz sosów

Dania gorące serwowane w nocy

Flaki wołowe

Wołowina po burgundzku z chrupkim pieczywem

 

Barszcz czerwony, pachnący jabłkiem i czosnkiem z pasztecikiem


Wesele Menu III
O szczegóły pytaj naszego opiekuna wesel p. Angelo 539-678-285 bankiety@hotelnadwisla.pl

Formularz Kontaktowy

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco