Do góry

Menu III

Menu III

Powitanie przez Rodziców lub Gospodarzy chlebem i solą

Lampka wina musującego

Przystawka w stole

Pastrami wołowe pieczone podane na toście francuskim z pianką chrzanowo-musztardową

Zupa serwowana

Rosół wołowy podany z warzywami i makaronem w asyście mięsa ze szpondra wołowego, oliwy i zielonej pietruszki

Dania główne na półmiskach

Cielęcina duszona ze smażonymi borowikami

Pieczony łosoś norweski w sosie rakowym

Kaczka w ziołach korzennych z cytrusami z sosem z wiśni i soku z czarnej porzeczki

Zrazy wołowe z ogórkiem, boczkiem i cebulką podane z sosem z chleba razowego i czerwonego wina

Devolaille z masłem pietruszkowym

Menu III

Dodatki do dań głównych

Ziemniaki z pary ze świeżym masłem i koprem ogrodowym

Kasza pęczak z pieczarkami i boczkiem

Kopytka domowe z masłem

Buraczki zasmażane

Ziemniaki opiekane

Surówki sezonowe

Deser serwowany

Tiramusi pistacjowe z biszkoptami moczonymi w likierze Baileys

Menu III

Zimna płyta na półmiskach

Tatar z polskiej wołowiny z dodatkami 

Halibut pieczony z sosem z kolorowej papryki, czerwonej cebuli w akompaniamencie jaj

Krewetki z ryżem i kukurydzą podawane w szotach

Rolada z kaczki berberyjskiej z sosem żurawinowym, pomarańczami i bakaliami

Rolada szpinakowa z łososiem i ziołowym serkiem

Chrupiąca rukola zawinięta w szynkę szwarcwaldzką

Schab z musem chrzanowym, świeżym szczypiorkiem i brzoskwiniami pod auszpikową glazurą

Ravioli z buraka marynowanego z serkiem ziołowym z dodatkiem pistacji

Indyk faszerowany śliwką , glazurowany malagą

Deska z pasztetem z wyborem sosów, marynat z ziołami i winną gruszką

Sałatka z kolorowych warzyw, marynowanego tuńczyka, oraz sosem winegret

Rukola z pomidorkami koktajlowymi, mozzarellą i wyśmienitym sosem z octu balsamicznego

Tatar z arbuza marynowanego z musem z awokado i popcornem z sorgo

Wybór chlebów, bułek oraz sosów

Dania gorące serwowane w nocy

Barszcz czerwony, pachnący jabłkiem i czosnkiem z pasztecikiem

Atrakcja kulinarna serwowana przez kucharza
 
Marynowany i pieczony udziec  wieprzowy

Wesele Menu III
O szczegóły pytaj naszego opiekuna wesel p. Monika 539-678-285 bankiety@hotelnadwisla.pl

Formularz Kontaktowy

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco