Do góry

Menu II

Menu II

Powitanie przez Rodziców lub Gospodarzy chlebem i solą

Lampka wina musującego

Zupa serwowana

Aromatyczna zupa borowikowa z warzywami

Dania główne na półmiskach

Zrazy wołowe z ogórkiem, boczkiem i cebulką podane z sosem z chleba razowego i czerwonego wina

Polędwiczki z młodego warchlaka w rycerskim sosie kurkowym na śmietanie i białym winie

Devolaille z masłem, chrupiącą bułeczką i zieloną pietruszką

Sandacz panierowany w mące kukurydzianej 

Dodatki do dań głównych

Ziemniaki z pary ze świeżym masłem i koprem ogrodowym

Ryż z warzywami doprawiony solą i świeżym pieprzem

Kasza kus kus perłowa

Surówki sezonowe

Zestaw warzyw z pary z masłem ziołowym i palonymi migdałami

Deser serwowany

Ptyś z kruszonką, kremem angielskim i sosem z marakui

Menu II

Zimna płyta na półmiskach

Tatar z polskiej wołowiny z dodatkami 

Pastrami wołowe z sosem musztardowo-chrzanowym

Roladki z golonki gotowanej w wywarze czosnkowo-warzywnym, z tartym chrzanem i musztardą gorczycową

Filet z pstrąga wędzonego podany na krokiecie szpinakowym 

Boczek pieczony z ziołami i czosnkiem, natarty solą z sosem musztardowym i marynowanymi grzybami

Kolorowe naleśniki z wytrawnym farszem mięsnym

Terrina z ptactwa leśnego z morelą i suszoną śliwką, otulona bekonem, bogato glazurowana auszpikiem z delikatnym sosem szczypiorkowym

Łosoś marynowany w soli i cukrze trzcinowym zawijany z kwaśną śmietaną i owocami nasturcji

Sałatka gyros z kurczakiem

Kolorowa sałatka z papryki, pomidorów i ogórków ze słonym serem i sosem estragonowym

Śledź w pomidorach z dodatkiem czerwonego wina

Wybór bułek, chlebów, oraz sosów

Dania gorące serwowane w nocy

Strogonoff wołowy z marynowaną papryką, kiszonym ogórkiem, kwaśną śmietana i pieczywem

Barszcz czerwony, pachnący jabłkiem i czosnkiem z pasztecikiem

Menu II
Skontaktuj się z nami: Monika Sankiewicz tel.: +48 539 678 285 bankiety@hotelnadwisla.pl

Formularz Kontaktowy

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco