MENU 1
ZUPA: Krem z warzyw z chrupką grzanką
DANIE GŁÓWNE: Grillowany filet z kurczaka z frytkami i zestawem surówek
DESER: Lody ze słodką śmietaną oraz owocami sezonowymi
DODATKOWO: woda, soki
MENU 2
ZUPA: Staropolski żurek z wiejskim jajkiem, białą kiełbasą i ziemniakami z dodatkiem majeranku
DANIE GŁÓWNE: Kotlet schabowy, tradycyjnie smażony na smalcu, podawany z opiekanymi ziemniakami i kapustą zasmażaną
DESER: Lody ze słodką śmietaną oraz owocami sezonowymi
DODATKOWO: woda, soki
MENU 3
ZUPA: Zupa mięsna, gulaszowa z dodatkiem grzybów, czerwonego wina i ziół
DANIE GŁÓWNE: Łosoś norweski z pieca, serwowany z ryżem z warzywami, sosem z rzecznych raków oraz oddzielnie podanymi świeżymi sałatami
DESER: Szarlotka na kruchym spodzie z gałką lodów
DODATKOWO: woda, soki