Do góry

Sylwester Niebiański 2021

Sylwester Niebiański 2021
Tego wieczoru musisz być z nami! Start godz. 19:00 Hotel nad Wisłą.

Serdecznie zapraszamy na Niebiański bal sylwestrowy na sali balowej Hotelu nad Wisłą! Świetną muzykę na żywo zapewni zespół Bellanotte oraz Dj. Szef kuchni Gościńca przygotował na tę okazję specjne menu!

 

Cena w przedsprzedaży 420 zł/osoba 

 

 

Open bar obejmuje whisky, wódkę, wino oraz piwo.

 

Rezerwacje:  730 377 270 a także recepcja@hotelnadwisla.pl



MENU SYLWESTROWE

Przystawka

Pasztet z dziczyzny w ziołowym zamszu i chutney z czerwonej cebuli

Zupa

Niebiański krem z kukurydzy z kawałkami wędzonego pstrąga

Danie główne serwowane

Konfitowane udo z kaczki, karmelizowane jabłka z figami, sosem demi glace z jeżyną i puree ziemniaczanym   

Płyta zimna bufet

Tatar z polędwicy wołowej z dodatkami

Beztroski łosoś wędzony z ricottą i czarnym sezamem

Staropolska deska wyrobów z naszej spiżarni

Terrina szpinakowa z łososiem jurajskim i kremowym kawiorem  

Pierś z kaczki pieczona w niskiej temperaturze ze śliwką kalifornijska i chrupką rucolą

Baba ghanoush - pasta z pieczonego bakłażana i sezamu na ciemnym pieczywie podana

Harmonia smaków w bułeczkach BAO z szarpaną wieprzowiną i domowym barbecue

Grilowany bakłażan, papryka, karczochy i pieczarki z kremem balsamicznym

Rajskie liście cykorii faszerowane humusem buraczkowym

Halibut wędzony podany z crème fraiche i konfiturą z jabłka

Chrupkie sajgonki faszerowane warzywami i kurczakiem w słodkim chili

Quiche z pomidorem suszonym, rukolą, porem,  serem pleśniowym i pomidorkami koktajlowymi

Świeże warzywa i sałaty z rajskiego ogrodu z cała paletą sosów do wyboru 

Pikantna sałatka makaronowa z owocami morza

Pieczywo wieloziarniste, masła smakowe

Dania ciepłe dostępne cała noc

Polędwica z dorsza z sosem z pieczonej papryki

Pieczony schab wieprzowy z demi glace z jabłkami karmelizowanymi w cydrze i cukrze trzcinowym

Poliki wieprzowe konfitowane  w sosie Rokfor 

Gnochi dyniowe z kasztanami i masłem klarowanym

Makaron grandine z kurkumą i fasolą edamame

Warzywa grillowane w sosie chilli

Pieczone bataty z kolendrą i bakłażanem

Live cooking

Bogaty stół sushi prowadzony na żywo przez naszego sushi mastera

 

Coś na wzmocnienie

Zupa

Zupa z koprem włoskiem, korzennymi warzywami i kurczakiem

Dania główne

Gulasz z dziczyzny z sosem z dzikiej róży i powideł śliwkowych

Zraz wołowy klepany na pniu dębowym z tradycyjnym farszem

Faszerowana tortilla z dobrze doprawionym farszem

Desery

Bogaty stół w rożnego rodzaju słodkości z naszej cukiernii

 

Napoje
Kawa, herbata, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda gazowana, woda niegazowana, pepsi, mirinda, 7up

Lampka szampana na powitanie Nowego roku

 

Impreza w godzinach 19:00 - 3:30

Rezerwacja Pokoi
Prosimy o kontakt z recepcją hotelu 730 377 270

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco