Do góry

Sylwester Meksykański

Sylwester Meksykański 2019
Tego wieczoru musisz być z nami! Start godz. 19:00 Gościniec nad Wisłą.

Serdecznie zapraszamy na imprezę sylwestrową na sali Gościńca w stylu meksykańskim! Imprezę poprowadzi niezawodny DJ Olo, a szef kuchni Gościńca przygotował specjne menu!

Cena w przedsprzedaży to 270 zł/os.

 

Open bar - no limit!

Wódka, whisky, wino, piwo

 

Rezerwacje:  505 327 995 a także imprezy@hotelnadwisla.pl



MENU SYLWESTROWE

 

Zupa dostępna w bufecie

Pyszna zupa meksykańska z mięsem mielonym, fasolą czerwoną, kukurydzą  z odrobiną ostrej papryki habanero i kminu rzymskiego

Krem z czarnej fasoli ze świeża kolendrą i tortillą pszenną

Gorące dania dostępne w bufecie

Dorsz panierowany w mące kukurydzianej podany z grillowanymi warzywami 

Risotto alla milanese z dodatkiem szafranu i kurczakiem BBQ 

Fajitas - smażone kawałki kurczaka z chrupkimi warzywami z dodatkiem ostrej papryczki chili 

Burrito - faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym tortilla pszenna i kolorową papryką 

Ryż po meksykańsku z warzywami 

Gnocchi ziemniaczane z dodatkiem sosu porowego

Bufet zimny

Tatar wołowy z polędwicy wołowej podany z różnymi dodatkami takimi jak ogórki kiszone, czerwona cebula, borowiki marynowane, musztarda dijon

Wołowina sezonowana, marynowana w sosie sojowym z chrupkimi warzywami i prażonym sezamem

Sezonowany rozbef pieczony w niskiej temperaturze marynowany w marynacie z dodatkiem czerwonego wina i goździków.

Łosoś marynowany w soli i cukrze trzcinowym z odrobina soku z świeżo wyciskanych buraków  z komosą ryżową 

Chow mein - smażony makaron z kurczakiem warzywami i krewetkami 

Taco - faszerowane mięsem wołowym doprawione mięsem prosto z gorącego Meksyku 

Nachos Meksykański z prawdziwym sosem guacamole i salsą pomidorową 

Quesadilla tortilla meksykańska zapiekana z serem oaxaca 

Swojskie wędliny wędzone w naszej wędzarni boczki, schaby i szynki z sosem tatarski i całą paletą marynat do wyboru 

Bogaty bufet świeżych sałat i chrupkich warzyw z dresingami do wyboru

Sałaka  al’la Tabbouleh z makaronem grangine świeżym ogórkiem, pomidorem rzodkiewka i kąskami łososia teriyaki

Coś na wzmocnienie około północy

Zupa z kurczakiem, kukurydzą i czerwoną fasolką

Fasola piękny jaś z chorizo i suszonymi pomidorami 

Tradycyjne Devolaille faszerowane masełkiem pietruszkowym w chrupkiej panierce 

Wieprzowina wolno gotowana z warzywami i sosem z dodatkiem mleka kokosowego


Słodki bufet

Słodki stół z naszej cukierni w którym znajdziemy słodkości takie jak 

-Różnego rodzaju ciasta 

-Mini babeczki

-Bezy

-Szoty z owocowymi kremami 

-Fontanna czekoladowa

-Torty i wiele innych słodkich smakołyków naszej Szefowej Cukierni Ani!

 

Napoje
Kawa, herbata, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda gazowana, woda niegazowana, mirinda, 7up, pepsi

 

Impreza w godzinach 19:00 - 3:30

Rezerwacja pokoi
Prosimy o kontakt z recepcją hotelu 730 377 270

Bądź na bieżąco

@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess