Do góry

Sylwester Lodowy

Sylwester Lodowy 2019
Tego wieczoru musisz być z nami! Start godz. 19:00 Hotel nad Wisłą.

Serdecznie zapraszamy na lodowy bal sylwestrowy na sali balowej Hotelu nad Wisłą! Świetną muzykę na żywo zapewni zespół Bellanotte oraz Dj. Szef kuchni Gościńca przygotował na tę okazję specjne menu!

Cena w przedsprzedaży 330 zł/os. W cenie open bar no limit.

 

Open bar obejmuje whisky, wódkę, wino oraz piwo.

 

Rezerwacje:  505 327 995 a także imprezy@hotelnadwisla.pl



MENU SYLWESTROWE

 

Przystawka

Vitello tonnato - plastry wolno gotowanej cielęciny z sosem kaparowym i tostowym knedelkiem

Zupa

Śródziemnomorski żurek z karczochów z polikiem wieprzowym, boczniakiem prażonym, przepiórczym jajem i nutą oliwy truflowej

Danie główne

Łosoś jurajski z czarną soczewicą, sosem dyniowym, kalafiorem kofi i espumą z pieczonych buraków

Gorące dania dostępne całą noc

Dorsz panierowany w mące kukurydzianej podany z grillowanymi warzywami i chrupką bekonową posypką 

Risotto alla milanese z dodatkiem szafranu i kurczakiem BBQ 

Dziczyzna pieczona w całości, porcjowana z warzywami, doprawiona jałowcem i świeża szałwią 

Boczek wolno gotowany, glazurowany w miodzie z chrupkim arbuzem i świeżo posiekaną kolendrą 

Ryż dobrze doprawiony ze świeża papryką chili i kolendrą 

Gnocchi ziemniaczane z salsą verde

Bufet zimny

Tatar wołowy z polędwicy wołowej podany z różnymi dodatkami takimi jak ogórki kiszone, czerwona cebula, borowiki marynowane, musztarda dijon

Wołowina sezonowana, marynowana w sosie sojowym z chrupkimi warzywami i prażonym sezamem

Sezonowany rostbef pieczony w niskiej temperaturze, marynowany w marynacie z dodatkiem czerwonego wina i goździków

Półgęsek sezonowy a później lekko odymiony drzewem z olchy ze śliwką kalifornijską i roszponką 

Łosoś marynowany w soli i cukrze trzcinowym z odrobiną soku ze świeżo wyciskanych buraków  z komosą ryżową 

Swojskie wędliny wędzone w naszej wędzarni boczki, schaby i szynki z sosem tatarski i całą paletą marynat do wyboru 

Terrina piankowa rybna z paluszkami krabowymi, algami morskimi i kawiorem ze szczupaka 

Chow mein - smażony makaron z kurczakiem warzywami i krewetkami 

Świeże ostrygi podane na suchym lodzie  

Knedliki z pszennej bułki z różnymi musami i chrupkimi warzywami 

Bogaty bufet świeżych sałat i chrupkich warzyw z dresingami do wyboru

Sałaka  al’la Tabbouleh z makaronem grangine świeżym ogórkiem, pomidorem rzodkiewka i kaskami łososia teryiaki

Coś na wzmocnienie około północy

Dobrze doprawiona zupka z mięsem wołowym, czerwoną fasolką i kminem rzymskim 

Fasola piękny jaś z chorizo i suszonymi pomidorami 

Tradycyjne Devolaille faszerowany masełkiem pietruszkowym w chrupiącej panierce 

Wieprzowina wolno gotowana z warzywami i sosem z dodatkiem mleka kokosowego


Słodki bufet

Słodki stół z naszej cukierni w którym znajdziemy słodkości takie jak 

-Różnego rodzaju ciasta 

-Mini babeczki

-Bezy

-Szoty z owocowymi kremami 

-Fontanna czekoladowa

-Torty i wiele innych słodkich smakołyków naszej Szefowej Cukiernii Ani!

 

Napoje
Kawa, herbata, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda gazowana, woda niegazowana, pepsi, mirinda, 7up

 

Impreza w godzinach 19:00 - 3:30

Rezerwacja Pokoi
Prosimy o kontakt z recepcją hotelu 730 377 270

Bądź na bieżąco

@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess