Impreza sylwestrowa 2023
Tego wieczoru musisz być z nami!
Start godz. 19:00 Gościniec nad Wisłą.
Serdecznie zapraszamy na Sylwestra na sali restauracyjnej Gościńca! Imprezę poprowadzi DJ Wajs, a szef kuchni Gościńca przygotował specjne menu!
Cena 360 zł/osoba (pierwsze 50 miejsc)
Open bar - no limit!
Wódka, whisky, wino, piwo
Rezerwacje: 730 377 270 oraz recepcja@hotelnadwisla.pl
MENU SYLWESTROWE W BUFECIE
Zupa
Kremowa zupa szafranowa z smażonymi małżami
Lekko pikantna zupa z kurczakiem i warzywami
Dania główne
Zraz wieprzowy tradycyjnie faszerowany
Ryba panierowana w mące kukurydzianej z sosem z szyjek rakowych
Duszona wieprzowina w curry z warzywami
Makaron agiolioo z świeżo startym parmezanem
Ziemniaki z masłem i koperkiem
Kluski śląskie z palonym masłem
Warzywa gotowane z ziołowym beszamelem
Płyta zimna bufet
Tradycyjny tatar wołowy z dodatkami do wyboru takimi jak, cebula, ogórek kiszony, kapary, musztarda, anchois
Polędwiczka wieprzowa faszerowana musem z dodatkiem pieprzu marynowanego otulana w swojskim boczku
Rolada z kurczęciego udka faszerowana warzywami
Ptysie faszerowane musem mięsnym z dodatkiem czarnej trufli
Krewetki z chorizo i świeżą kolendrą i sosem sweet chili
Pieczone ciasto francuskie faszerowane z pasta z owoców morza
Sałatka caprese w szklistej galarecie
Rolada z gotowanym brokułem i kukurydzą
Pulled pork panierowane w panko z słodkim chili mango i świeżą kolendrą
Bliny z śledziem i śmietana crem fresch i świeżym szczypiorkiem
Sałatka z tortelini serowym pestkami słonecznika i ziołowym sosem
Humus z burakiem i kozim serem na chrupkim spodku
Bufet sałatkowy
Pieczywo ciemne, jasne, masła smakowe
Coś na wzmocnienie
Barszcz czerwony z uszkami
Strogonow wołowy z ogórkiej kiszonym i papryką
Desery
Słodki stół Cukierni Gościńca
Napoje
Kawa, herbata, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda, mirinda, 7up, pepsi
Lampka szampana na powitanie Nowego Roku!
Impreza w godzinach 19:00 - 3:30