Do góry

Bal Karnawałowy 16.02.2019

Bal Karnawałowy 16.02.2019
Godz. 19:00 Hotel nad Wisłą! Tego wieczoru musisz być z nami!

 

 

Serdecznie zapraszamy Państwa na przebierany Bal Karnawałowy w sobotę 16 lutego 2019r. Imprezę poprowadzi niezawodny DJ Olo za konsolą. W cenie open bar*. Cena w przedsprzedaży 170zł/os.

 

* open bar obejmuje whisky, wódkę, piwo, wino

Rezerwacje:  793 831 956 a także konferencje@hotelnadwisla.pl

 

 

 

 

MENU KARNAWAŁOWE

 

 Przystawka
Łosoś marynowany w soli i cukrze trzcinowym z marynowaną cebulką, musem ze świeżych ziół i kawiorem z soku pomarańczowego

Zupa

Krem z pietruszki z dodatkiem prażonej gruszki

Danie główne serwowane
Polędwiczka wieprzowa wolno gotowana z pierożkami szpinakowymi, sosem borowikowym i prażonym boczniakiem

Bufet ciepły

Zrazik wołowy klepany na pniu dębowym nafaszerowany tradycyjnym farszem z dodatkiem wędzonki

Kawałki pieczonego dorsza z risotto pietruszkowym posypane tartym parmezanem

Udko z kurczaka faszerowane musem grzybowym z dodatkiem białych warzyw

Pierożki nafaszerowane szpinakiem, okraszone sosem z sera gorgonzola bleu

Babka ziemniaczana z utartych surowych ziemniaków wymieszana ze skwarkami z świeżo wytopionego boczku dobrze doprawiona

Warzywa gotowane z ziołowym beszamelem

Bufet zimny

Tatar wołowy podawany z ogórkiem kiszonym, pieczarką marynowaną i świeżo posiekana cebulką

Schab wolno gotowany nafaszerowany musem chrzanowym, udekorowany cząstką brzoskwini

Sałatka z polędwiczkami grillowanymi z kurczaka, świeżymi sałatami i warzywami, skropiona delikatnym dresingiem majonezowym

Rolada szpinakowa faszerowana musem z serkiem ziołowym i kawałkami łososia wędzonego

Sałatka z makaronu ryżowego z dodatkiem krewetek koktajlowych, kolorowego ratatuj i papryczki piri piri

Terrina z łososia czyli delikatny mus z łososia norweskiego owinięty w algi morskie nafaszerowany paluszkami krabowymi

Lekka sałatka z paluszkami krabowymi, konserwowym ogórkiem, jajkiem i świeżo posiekanym szczypiorkiem

Koreczki z panierowanego camemberta z cząstką melona i oliwki marynowanej

Tradycyjny humus z ciecierzycy z dodatkiem soku z cytryny i papryki pieczonej

Gościńcowe pieczone i wędzone mięsa z różnymi marynatami do wyboru

Pasztet pieczony w piecu gościńca podany z marynatami i sosem chrzanowym

Masełka smakowe, pieczywo, sosy.

Słodki bufet

Rozmaite słodkości z cukierni gościńca

Fontanna czekoladowa z piankami owocowymi i owocami sezonowymi

Kruche ciasteczka

Coś na wzmocnienie

Meksykańska lekko pikantna zupa z wieprzowiną, kukurydzą, fasolką czerwoną i ciecierzycą

Napoje
Kawa, herbata, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda gazowana, woda niegazowana, napoje gazowane

Promocyjne ceny pokoi dla gości
Pokój 2-osobowy z bufetem śniadaniowym tylko 199zł!

Bądź na bieżąco

@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess