Do góry

Bal karnawałowy 22.02.2020

Bal karnawałowy 22.02.2020
Godz. 19:00 Hotel nad Wisłą! Tego wieczoru musisz być z nami!

 

 

Serdecznie zapraszamy Państwa na  Bal Karnawałowy w sobotę 22 lutego 2020r. Imprezę poprowadzi zespół RSR.

 

Cena w przedsprzedaży - 230 zł/os


W cenie open bar - wódka, whisky, wino, piwo.

O godzinie 21:00 pokaz live cooking sushi przez naszych kucharzy.

 


Zapisy ruszają 13.01.2020 pod numerem telefonu

505 327 995 a także imprezy@hotelnadwisla.pl

 

 

MENU 

 

 

Przystawka 

Norweski Łosoś marynowany w soli, cukrze, burakach ćwikłowych, imbirze, trawie cytrynowej z kwaśna śmietaną Creme fraiche oraz zielonym ogórkiem 

Zupa 

Bulion z palonych skorupiaków zabielany mlekiem kokosowym z krewetkami koktajlowymi i makaronem Soba

Danie główne serwowane 

Polędwiczka wolno gotowana z polentą kukurydzianą, sosem z pieczonych borowików i snopkiem warzywnym

Płyta zimna

Klasyczny tatar wołowy mielony z cebulką, ogórkiem  i pieczarką marynowaną 

Rozbef wołowy pieczony w niskiej temperaturze marynowany w czerwonym winie i goździkach z odrobiną syropu klonowego 

Vol-au-vent francuski, faszerowany szpinakiem zapiekany z błękitnym serem lazur 

Hummus  z dodatkiem suszonych pomidorów i kwaśnej limonki 

Pieczyste mięsa marynowane w świeżych ziołach z piklami do wyboru 

Pasztet pieczony w naszym piecu z musem chrzanowo-żurawinowym podany 

Krewetki koktajlowe z pikantną salsą na chrupkim spodku 

Quesadillas z grillowanym kurczakiem i serem gouda 

Sałatka z paluszków krabowych z ryżem, ogórkiem konserwowym i świeżo posiekanym szczypiorkiem 

Filet z indyka wolno gotowanego z chrupką rukolą na sosie vitello tonnato

Muślinowy mus z Łososia Jurajskiego z marynowanym koprem włoskim i kawiorem cytrynowym 

Chrupkie warzywa w tempurze z sosem tzatziki 

Klasyczna sałatka rzymska z grillowanymi polędwiczkami drobiowymi z majonezowym sosem z dodatkiem anchois 

Pieczywo, masło, sosy 

 

Ciepły bufet

Poliki wieprzowe gotowane w bulionie warzywnym z dodatkiem czerwonego wina 

Paella z indykiem, owocami morza, ryżem jaśminowym gotowanym z dodatkiem szafranu 

Pierogi ze szpinakiem z sosem z niebieskiego lazura i suszonym pomidorem 

Rybne roladki z Soli z morelą na sosie cytrynowo maślanym 

Gratin ziemniaczane z dodatkiem batatów i świeżym tymiankiem 

Brukselka gotowana okraszona sosem z dodatkiem gorczycy 

Kasza kuskus z chrupkimi warzywami 

Zupa w bufecie 

Lekko pikantna zupka pekińska z kurczakiem z pędami bambusa i chrupkimi orientalnymi warzywami 

Desery

Pełen stół słodkości naszej szefowej cukierni Anny 

21.00-22.30 

 

Live cooking sushi przygotowywany na Sali przez naszych kucharzy

Napoje 

 

Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane

 

 

Impreza potrwa od godz. 19:00 do godz. 3:00

Promocyjne ceny pokoi dla gości
Pokój 1-osobowy z bufetem śniadaniowym tylko 150zł! Pokój 2-osobowy z bufetem śniadaniowym tylko 199zł! Pokój 3-osobowy z bufetem śniadaniowym tylko 260zł!

Bądź na bieżąco

@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess