Do góry

11 i 12 listopada

11-12 listopada w Gościńcu nad Wisłą
Świętuj setną rocznicę odzyskania przez Polskę niepodległości, zabierając najbliższych na rodzinny obiad do Gościńca nad Wisłą!

Specjalnie 11 i 12 listopada przygotujemy dla Państwa, oprócz naszej karty menu, specjalne dania takie jak nowozelandzki comber jagnięcy, rogale Marcińskie czy koktajl niepodległościowy "barwy dumy".

Dodatkowo zaoferujemy przepyszny, 11 listopadowy, szwedzki bufet no limits, bogaty w zupy, dania ciepłe, zimne oraz słodkości w cenie 44 zł/os. Bufet dostępny będzie w godzinach 12-18. Sprawdź menu szwedzkiego bufetu:

Zupy:
Flaczki z gęsich żołądków z włoszczyzna doprawione świeżym imbirem i gałka muszkatołową .
Brukwianka z włoszczyzna gotowana na gęsich szyjkach

Dania ciepłe
Wolno gotowana pierś z indyka ułożona na kolorowych grillowanych warzywach
Pałeczki z kurczaka pieczone w sosie paprykowym
Żeberka wieprzowe pieczone maźnięte domowym sosem barbecue
Filet z okonia oprószony w mące kukurydzianej, smażony na maśle klarowanym
Kasza gryczana smażona z cząstkami indyka, porem i grzybami kurkami
Zapiekanka ziemniaczana dobrze doprawiona
Ziemniaki gotowane z świeżym koprem
Mix warzyw gotowanych posypanych palonym migdałem

Dania zimne
Prawdziwa deska swojskich wędlin z rożnymi marynatami i sosami do wyboru
Terina mięsna z kolorowymi warzywami i sosem jogurtowym
Caprese czyli plastry pomidora przełożone plastrami sera mozzarella z sosem bazyliowym
Pasta z ciecierzycy z papryką słodką i sokiem z świeżo wyciśniętej limonki
Mix świeżych sałat i warzyw z sosem ogrodowym
Pieczywo, masło, sosy

oraz słodkości z cukierni Gościńca

Zapraszamy do licznych odwiedzin i do robienia rezerwacji
tel. 730 377 270

Do zobaczenia!!!

Bądź na bieżąco

@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess