Do góry

Imprezy okolicznościowe

Urodziny - menu
już od 100 zł od osoby

ZUPA

Staropolski żur na zakwasie chlebowym, podawany z białą kiełbasą i wiejskim jajem

DANIE GŁÓWNE

Filet z kurczaka nadziewany serem dojrzewającym i szpinakiem w chrupiącej bułeczce z ziemniakami opiekanymi i świeżymi surówkami

DESER

Lody z owocami i słodką śmietaną

ZIMNA PŁYTA

Schab pieczony z musem chrzanowym, szczypiorkiem i brzoskwiniami

Domowy pasztet z żurawiną ,ziołami i tartym chrzanem

Śledzie po domowemu , z cebulą listkiem laurowym i oliwą

Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i słonym serem oraz sosem estragonowym

Mieszane sałaty z kolorowymi warzywami i sosem winegret

Świeże pieczywo, sosy

DESERY

Wybór ciast: sernik, szarlotka, ciasto czekoladowe

Kawa, herbata, woda, soki

Imieniny - menu
już od 125 zł od osoby

PRZEKĄSKA

Łosoś marynowany w soli morskiej i cukrze trzcinowym, serwowany z bukietem sałat i warzywami oraz sosem musztardowo-miodowym

ZUPA

Tajska na mleku kokosowym z kurczakiem ,krewetkami i makaronem ryżowym oraz trawą cytrynową

DANIE GŁÓWNE

Uda kacze confit, buraczki po polsku oprószone mąką, ziemniaki gotowane z koperkiem oraz karmelizowane jabłka

DESER SERWOWANY

Mus z białej czekolady z owocami i słodką śmietaną

ZIMNA PŁYTA

Szynka pieczona z ziołami ,zawijana z musem grzybowym, delikatnie po glazurowana brzoskwiniowym auszpikiem

Rolada z indyka ze śliwką kalifornijską i sosem z leśnych jagód i czerwonego wina

Pstrąg wędzony w naszej wędzarni z sosem tatarskim i cytryną

Tatar z udźca wołowego z dodatkami po polsku i żółtkiem na życzenie

Mozzarella ze słodkimi pomidorami i rukolą z redukcją balsamiczną oraz oliwkami

Mieszane sałaty z kolorowymi warzywami z domowym sosem ogrodowym i smażonymi krewetkami

Sałatka z gotowanych jarzyn na domowym majonezie z chrupiącym porem

Pieczywo, masło, sosy

DESERY

Sernik, szarlotka na kruchym spodzie, szoty owocowe i czekoladowe

Kawa, herbata, woda, soki

Rocznica - menu
już od 160 zł od osoby

PRZEKĄSKA

Tatar z wędzonego pstrąga w naszej wędzarni z chrupiącą cebulą, korniszonem i marynowanymi pieczarkami z bukietem selekcjonowanych sałat i kolorowymi warzywami

ZUPA

Węgierska zupa mięsna z grzybami, warzywami z odrobiną czerwonego wina i ziół

DANIA GŁÓWNE W PÓŁMISKACH

Comber z jagnięciny w delikatnym sosie rozmarynowym na czerwonym winie z dodatkiem podgrzybków

Łosoś norweski marynowany w soku z buraków prosto z pieca wyjęty

Polędwica wołowa z grilla z sosem kurkowym podawana

Kopytka ręcznie wyrabiane, ziemniaki opiekane

Buraczki i kapusta z bekonem

Zestaw warzyw gotowanych

DESER SERWOWANY

Panna cotta z sosem z wiśni i soku porzeczkowego

ZIMNA PŁYTA

Szynka parmeńska z suszonymi w słońcu pomidorami i grissini

Rolada z kaczki podawana z sosem żurawinowym z dodatkiem czekolady

Galantyna z golonki z domowego warchlaka z octem jabłkowym

Koktajl krewetkowy, delikatnie czosnkiem doprawiony ze szczypiorkiem i kaparami

Domowe wyroby z naszej wędzarni; szynka, boczek, kiełbasa i pasztety z marynatami i sosami podawane

Tatar wołowy z cebulką, korniszonem i marynowanymi grzybami

Sałaty z kolorowymi warzywami i pieczonym kurczakiem

Sałata lodowa z marynowanymi gruszkami, prażonymi orzechami i owocowym sosem winegret

Świeże warzywa w zapałki pocięte, podawane z dipami

Śledzie w śmietanie z parzoną cebulką i jabłkami

Pieczywo, masło, sosy

DESERY

Cream brulle, szoty czekoladowe, sałatka owocowa, sernik, szarlotka, ciasta domowe

Kawa, herbata, woda, soki

Bądź na bieżąco

@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess