Do góry

Menu III

Menu III

Powitanie przez Rodziców lub Gospodarzy chlebem i solą

Lampka wina musującego

Przystawka w stole

Wykwintna terrina z dzika, serwowana z bukietem selekcjonowanych sałat i warzyw, sosem żurawinowym i filetami z pomarańczy oraz redukcją balsamiczną  

Zupa serwowana

Rosół wołowy podany z warzywami i makaronem w asyście mięsa ze szpondra wołowego, oliwy i szpondra wołowego

Dania główne na półmiskach

Cielęcina duszona ze smażonymi borowikami

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym lub tradycyjne kotlety schabowe

Ragout z dziczyzny lub zarzuella z owoców morza z cytryną, warzywami, kiełkami oraz papryką

Pieczony łosoś norweski w sosie rakowym

Kaczka w ziołach korzennych z cytrusami z sosem z wiśni i soku z czarnej porzeczki

Zrazy wołowe z ogórkiem, boczkiem i cebulką podane z sosem z chleba razowego i czerwonego wina

Devolaille z masłem pietruszkowym

Menu III

Dodatki do dań głównych

Ziemniaki z pary ze świeżym masłem i koprem ogrodowym

Kasza pęczak z bekonem i pieczarkami

Kopytka domowe z masłem

Buraczki zasmażane

Puree z ziemniaków i masłem

Surówki sezonowe

Zestaw warzyw z pary z masłem ziołowym i palonymi migdałami

Deser serwowany

Torcik z palonej białej czekolady z orzechową chrupiącą praliną

Menu III

Zimna płyta na półmiskach

Tatar z polskiej wołowiny z dodatkami i żółtkiem na życzenie

Halibut pieczony z sosem z kolorowej papryki, czerwonej cebuli w akompaniamencie jaj

Krewetki z ryżem i kukurydzą podawane w szotach

Rolada z kaczki berberyjskiej z sosem żurawinowym, pomarańczami i bakaliami

Półgęsek wędzony podawany ze śliwką wędzoną i świeżą roszponką

Chrupiąca rukola zawinięta w szynkę szwarcwaldzką

Schab z musem chrzanowym, świeżym szczypiorkiem i brzoskwiniami pod auszpikową glazurą

Szynka w naszym piecu pieczona zawijana z kolorową papryką i korniszonem oraz sosem tatarskim

Śledzik marynowany z czerwoną cebulką, listkiem laurowym z szarą renetą oraz olejem rzepakowym

Pierś z kurczaka z redukcją balsamiczną na miękko gotowana w wywarze z warzyw korzennych

Deska z pasztetem z wyborem sosów, marynat z ziołami i winną gruszką

Sałatka z kolorowych warzyw, marynowanego tuńczyka, oraz sosem winegret

Rukola z pomidorkami koktajlowymi, mozzarellą i wyśmienitym sosem z octu balsamicznego

Mieszane świeże sałaty z warzywami sezonowymi, oliwą, grzankami i bekonem

Wybór chlebów, bułek oraz sosów

Dania gorące serwowane w nocy

Flaki wołowe

Wołowina po burgundzku z chrupkim pieczywem

 

Barszcz czerwony, pachnący jabłkiem i czosnkiem z pasztecikiem


Wesele Menu III
O szczegóły pytaj naszego opiekuna wesel p. Monika 539-678-285 bankiety@hotelnadwisla.pl

Formularz Kontaktowy

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Przed rozpoczęciem korzystania z Naszej strony prosimy Państwa o dokonanie wyboru czy strona może korzystać z plików cookie lub innych technologii, takich jak sygnały nawigacyjne w sieci web, znaczniki pikseli i obiekty Flash („Pliki cookie”).

Są wymagane, aby umożliwić korzystanie z podstawowych funkcji witryny, takich jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub zapamiętywanie, na jakim etapie rezerwacji jest użytkownik. Bez tych plików korzystanie z Naszej strony nie będzie możliwe.

Umożliwiają analizę korzystania z witryny przez użytkownika w celu oceny i poprawy jej wydajności dzięki zrozumieniu, jak korzystają z niej użytkownicy a także mają na celu dopasowanie i zapamiętanie preferencji użytkownika. Mogą one być również wykorzystywane do zapewnienia lepszej obsługi klienta na tej stronie. Na przykład: do zapamiętywania danych do logowania, zapisywania informacji o tym, co znajduje się w koszyku lub dostarczania informacji o sposobach korzystania z naszej strony, do zapisywania informacji o wybranym języku, regionie, rozmiarze czcionki, wyglądzie strony internetowej.

Te pliki cookie są wykorzystywane do wyświetlania reklam, które są bardziej dopasowane do użytkownika. Możemy dzielić się tymi informacjami z reklamodawcami lub wykorzystywać je w celu lepszego zrozumienia zainteresowań użytkownika. Reklamowe pliki cookie mogą być na przykład wykorzystywane do udostępniania danych reklamodawcom, tak aby reklamy, które widzi użytkownik były do niego bardziej dopasowane, aby mógł on udostępniać niektóre strony na portalach społecznościowych lub zamieszczać komentarze na naszej stronie.

Szczegółowa informacja na temat korzystania z plików cookie i związanych z nimi technologii znajduje się pod poniższym linkiem Polityce prywatności.