Do góry

Menu II

Menu II

Powitanie przez Rodziców lub Gospodarzy chlebem i solą

Lampka wina musującego

Zupa serwowana

Bulion grzybowy na borowikach z warzywami i łazankami z zieleniną

Dania główne na półmiskach

Zrazy wołowe z ogórkiem, boczkiem i cebulką podane z sosem z chleba razowego i czerwonego wina

Polędwiczki z młodego warchlaka w rycerskim sosie kurkowym na śmietanie i białym winie

Devolaille z masłem, chrupiącą bułeczką i zieloną pietruszką

Kotlety schabowe w chrupiącej panierce, tradycyjnie doprawione i smażone na smalcu

Filet z dorsza w ziołowej tempurze

Dodatki do dań głównych

Ziemniaki z pary ze świeżym masłem i koprem ogrodowym

Ryż z warzywami doprawiony solą i świeżym pieprzem

Kasza pęczak z bekonem i pieczarkami

Surówki sezonowe

Zestaw warzyw z pary z masłem ziołowym i palonymi migdałami

Deser serwowany

Beza pavlova z delikatnym kremem śmietanowym z dodatkiem sera mascarpone oraz świeżymi owocami

Menu II

Zimna płyta na półmiskach

Tatar z polskiej wołowiny z dodatkami i żółtkiem na życzenie

Rostbeef pieczony na różowo podawany na chrupiącej rukoli z czerwonym pieprzem

Roladki z golonki gotowanej w wywarze czosnkowo-warzywnym, z tartym chrzanem i musztardą gorczycową

Kawałki pstrąga wędzonego na sałatach z sosem majonezowo-cytrynowym z zielonym koprem

Boczek pieczony z ziołami i czosnkiem, natarty solą z sosem musztardowym i marynowanymi grzybami

Wykwintny kurczak wędzony, podawany z sosem żurawinowo-miodowym oraz marynowaną gruszką

Terrina z ptactwa leśnego z morelą i suszoną śliwką, otulona bekonem, bogato glazurowana auszpikiem z delikatnym sosem szczypiorkowym

Łosoś marynowany w soli i cukrze trzcinowym zawijany z kwaśną śmietaną i owocami nasturcji

Mieszane sałaty z warzywami i suszonymi pomidorami oraz sosem ziołowo-musztardowym

Kolorowa sałatka z papryki, pomidorów i ogórków ze słonym serem i sosem estragonowym

Sałatka śledziowa z ziemniaków gotowanych, czerwonej cebuli, jaj, śmietany oraz majonezu

Wybór bułek, chlebów, oraz sosów

Dania gorące serwowane w nocy

Strogonoff wołowy z marynowaną papryką, kiszonym ogórkiem, kwaśną śmietana i pieczywem

Barszcz czerwony, pachnący jabłkiem i czosnkiem z pasztecikiem

Menu II
Skontaktuj się z nami: Monika Sankiewicz tel.: +48 539 678 285 bankiety@hotelnadwisla.pl

Formularz Kontaktowy

Dojazd Telefon Rezerwacja

Bądź na bieżąco

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Przed rozpoczęciem korzystania z Naszej strony prosimy Państwa o dokonanie wyboru czy strona może korzystać z plików cookie lub innych technologii, takich jak sygnały nawigacyjne w sieci web, znaczniki pikseli i obiekty Flash („Pliki cookie”).

Są wymagane, aby umożliwić korzystanie z podstawowych funkcji witryny, takich jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub zapamiętywanie, na jakim etapie rezerwacji jest użytkownik. Bez tych plików korzystanie z Naszej strony nie będzie możliwe.

Umożliwiają analizę korzystania z witryny przez użytkownika w celu oceny i poprawy jej wydajności dzięki zrozumieniu, jak korzystają z niej użytkownicy a także mają na celu dopasowanie i zapamiętanie preferencji użytkownika. Mogą one być również wykorzystywane do zapewnienia lepszej obsługi klienta na tej stronie. Na przykład: do zapamiętywania danych do logowania, zapisywania informacji o tym, co znajduje się w koszyku lub dostarczania informacji o sposobach korzystania z naszej strony, do zapisywania informacji o wybranym języku, regionie, rozmiarze czcionki, wyglądzie strony internetowej.

Te pliki cookie są wykorzystywane do wyświetlania reklam, które są bardziej dopasowane do użytkownika. Możemy dzielić się tymi informacjami z reklamodawcami lub wykorzystywać je w celu lepszego zrozumienia zainteresowań użytkownika. Reklamowe pliki cookie mogą być na przykład wykorzystywane do udostępniania danych reklamodawcom, tak aby reklamy, które widzi użytkownik były do niego bardziej dopasowane, aby mógł on udostępniać niektóre strony na portalach społecznościowych lub zamieszczać komentarze na naszej stronie.

Szczegółowa informacja na temat korzystania z plików cookie i związanych z nimi technologii znajduje się pod poniższym linkiem Polityce prywatności.