Do góry

Chrzty

Chrzest - menu nr 1
już od 77 zł / os

Zupa podawana w wazach

Tradycyjny rosół gotowany na kurze podany ze swojskim makaronem

Danie główne podawane na półmiskach

Pieczeń wieprzowa soczysta podana w sosie własnym

Kociewski devolaille z masłem pietruszkowym w chrupiącej bułeczce

 Dodatki

Ziemniaki z wody oprószone świeżym koperkiem

Nasze frytki na świeżo przyrządzone

Surówki sezonowe

Warzywa sezonowe z pary

 Deser serwowany

Puchar lodów z bitą śmietaną i bakaliami

 Napoje

Kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, kompot domowy

Chrzest - menu nr 2
już od 88 zł / os

Zupa podawana w wazach

Tradycyjny rosół gotowany na kurze podany ze swojskim makaronem

Danie główne podawane na półmiskach

Polędwiczki z grilla w sosie grzybowym

Schab panierowany z pieczarkamizapiekany z serem

Sandacz z przyprawami ziołowymi w sosie porowym

 Dodatki

 Ziemniaki z wody oprószone świeżym koperkiem

Nasze frytki na świeżo przyrządzone

Sezonowe warzywa z par

 Surówki sezonowe

 Sos pieczeniowy

 Kasza gryczana lub ryż jaśminowy

Deser

Puszysty sernik z musem wiśniowym na gorąco 

 Napoje

 Kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, kompot domowy

Chrzest - menu nr 3
już od 129 zł / os

Zupa serwowana w wazach

Tradycyjny rosół gotowany na kurze podany ze swojskim makaronem

Krem z pomidorów pelatti z redukcją balsamiczną

 Danie główne podawane na półmiskach

 Bitki wołowe podane w sosie własnym

 Filet z kurczaka panierowany w płatkach na chrupiąco

 Kotlety z młodego schabu zapiekane z serem i pieczarkami

 Łosoś z pieca z sosem krewetkowym

Dodatki

Ziemniaki z wody oprószone świeżym koperkiem

Nasze frytki na świeżo przyrządzone

Sezonowe warzywa z pary

Surówki sezonowe

Sos pieczeniowy

Deser

Szarlotka na ciepło podana z gałką lodów obsypana cynamonem

Przekąski zimne

Szynka pieczona po staropolsku marynowana w majeranku

Wędzone w Gościńcu wędliny: szynka, schab, boczek, kiełbasa

Sałatka z grillowanym kurczakiem z sosem tysiąca wysp

Pasztet pieczony podany z żurawiną

Sałatka z makaronem penne z tuńczykiem zakręcona musem majonezowym

Napoje

Kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, kompot domowy

 

Możliwość dobrania gorącej kolacji w cenie 19 zł / os

Pieczone udka z kurczaka faszerowane podgrzybkami, serwowane z sosem pieczeniwym z dodatkiem limonki

Żeberka z bejcy wyjęte, długo duszone z listkiem laurowym i zielem angielskim

Szaszłyki z indyka i kolorowych warzyw, podawane z sosem BBQ lub meksykańskim

Gordon blu ze schabu z szynką i wędzonym serem

Dodatki

Ziemniaki z wody z koperkiem

Ziemniaki opiekane

Kapusta zasmażana

 

 

 

 

 

Bądź na bieżąco

@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess